Wij zijn op zoek naar jou!

  • Lijkt het jou leuk om in een gezellige groep muziek te maken?
  • Heb jij op donderdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur tijd?
  • Ben jij geïnteresseerd in Braziliaans Percussie?
  • Heb je gevoel voor ritme en ben je muzikaal?

Als je antwoorden JA zijn, neem dan met ons contact op. brandeleros.nl/contact

Brandeleros – Sambapercussie uit Helmond | Brandevoort

brandelerosSambaband Brandeleros bestaat uit een heel gemêleerd gezelschap waarvan de meeste afkomstig zijn uit de wijk Brandevoort e/o in Helmond. De naam Brandeleros is ontstaan uit de namen Brandevoort en Brandeliers. Om het geheel een Braziliaans tintje te geven is het Brandeleros geworden! Een hele passende naam voor een heel gezellig, swingend en vooral muzikaal gezelschap.

Geschiedenis

In november 2008 tijdens het leutfestijn van carnavalsstichting de Brandeliers ontstond spontaan het idee om een sambapercussieband op te richten.
Er werd een oproep voor leden geplaatst in een locale krant (de BC) en er werd een leraar gezocht. Bij een instrumentenleverancier werd informatie opgevraagd voor een passend instrumentenpakket. Zo geschiedde het dat we medio 2009 met 15 personen enthousiast aan de slag gingen. Na 15 jaar en vele optredens zijn we uitgroeid tot een band met 22 personen met een volwassen repertoire. We zijn een gave, gezellige sambaband van 22 personen die zich al op vele feestjes, optochten, braderieën etc. heeft laten horen en ook nog veel van zich zal laten horen! Interesse? 

Website: www.brandeleros.nl
Facebook Brandeleros

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

3,356 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Dit is niet ok